Witam serdecznie.
Dziś zamiast tradycyjnych swatche zrobiłam dla Was makijaż oka, aby zaprezentować kolorystykę paletki MAP T19 , oczywiście swatche też będzie, ale w osobnym poście, gdzie pokażę wszystkie moje paletki map i ich kolory.
Makijaż jak najbardziej dzienny, choć można go również wykorzystać na różne okazje :)
Użyłam :
w/w paletki MAP T 19
Baza UD
Tusz Graskha
Pozdrawiam.
Dziś zamiast tradycyjnych swatche zrobiłam dla Was makijaż oka, aby zaprezentować kolorystykę paletki MAP T19 , oczywiście swatche też będzie, ale w osobnym poście, gdzie pokażę wszystkie moje paletki map i ich kolory.
Makijaż jak najbardziej dzienny, choć można go również wykorzystać na różne okazje :)
Użyłam :
w/w paletki MAP T 19
Baza UD
Tusz Graskha
Pozdrawiam.
Połączenie kolorów piękne ale znowu za dużo fotoszopowania :/
OdpowiedzUsuńOj jesteś w błędzie, tu akurat photoshopa nie ma, tylko obiektyw do makro, który wyostrza co trzeba a reszta to głębia ostrości.
Usuńmam ten obiektyw i przy odpowiednim ustawieniu przysłony robi takie zdjęcia właśnie ;) so... ;)
UsuńJeśli tak, to zwracam honor i gratuluj talentu do makijażu i fotografii :)
UsuńŚwietne jest to zagranie głębią ostrości!
UsuńTo ta lampa pierścieniowa, prawda?
Makijaż oczywiście fantastyczny.
ładne kolory:) udało mi się zdobyć taką paletkę (T20) na wymiance, mam nadzieję, że będę zadowolona;)
OdpowiedzUsuńLadny smoczek:)
OdpowiedzUsuńJak zwykle świetnie ;) Uwielbiam Twoje makijaże :)
OdpowiedzUsuńprzepiekny make-up!
OdpowiedzUsuńPiękny makijaż oczu! :)
OdpowiedzUsuńPiękny przykład klasyki :) Wspaniale ci to wyszło.
OdpowiedzUsuńInteresujący ;) Szkoda że nie ma zdjęcia w większej odległości od oka ;)
OdpowiedzUsuńmam ta paletke i bardzo sie ciesze,ze ja nabylam a zaluje,ze nie wiecej :(
OdpowiedzUsuńmakijaz Ewes jak zawsze piekny !
Cudownie zmysłowe oczko!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam Maya :*
Cudowny <3
OdpowiedzUsuńPiękny makijaż!
OdpowiedzUsuńBardzo mi się podoba! A przy okazji muszę napisać, że masz śliczny kolor oczu.
OdpowiedzUsuń